american Icing - Dark

american Icing - Dark

 

Chokolade icing. Opvarm og brug som overtræk. Piskes -  evt. sammen med smør el. margarine - og brug som fyld.

 

Emballage: 5 kg. spand

BÄKO varenr: 214103

 

Med American Icings har du det perfekte grundlag for at give dine amerikanske bagværksspecialiteter det sidste pift.

American Icings er enkle at anvende og alsidige i brug. Varm icingen op for at benytte den til at overtrække dine kager - det giver dit bagværk en flot glans. Eller pisk icingen op med smør eller margarine og benyt den som fyld i de bagte kager og muffins.

 

Overtræk:

Den mest almindelige sukkerbaserede overtræk er fondant. Det er let at arbejde med og giver en blank overflade, men fondant er imidlertid følsom overfor varme og går let i stykker, når man skærer kagen ud.

Med vores American Icing får du en smuk overflade med en blød struktur. Til mindre bagværkspecialiteter som Donuts og Berlinere kan du røre icingen sammen med 10-15% sukkersirup. Varm icingen op til 40-50° og overtræk dit bagværk. Overfladen bliver hurtigt tør uden at klæbe.

American Icings er fryse-tø stabile, så du kan sikre dig en rationel produktion uden at det går udover kvalitet og sikrer samtidig et smukt resultat.

 

Fyld:

American Icings er yderst alsidige og kan anvendes både som fyld og dekoration. De kan anvendes ”som-de-er” eller tilføjes op til 100% smør eller margarine for en mere luftig konsistens til fyldet i dine amerikanske specialiteter efter bagning.

Med 3 forskellige varianter kan du kombinere smag og farve lige efter dine ønsker. Ekstra tip: Brug Vanilla som base for farvede versioner til at skabe farverige bagværksspecialiteter i din butik.

 

Deklaration:

Sukker, glucosesirup: (konserveringsmiddel: E 220), vegetabilsk fedt: (palme), vand, vegetabilsk olie: (rapsolie), fedtreduceret kakaopulver, vallepulver, emulgator: (E 471), surhedsregulerende middel: (E 270), naturlig aroma, konserveringsmiddel: (E 202).

 

Næringsværdi pr. 100 g. produkt

Energi

1864 KJ / 444 kcal

Fedt

19,4 g.

 

- deraf mættet fedt

7,1 g.

Kulhydrat

65,1 g.

 

- deraf sukker

57,8 g.

Protein

1,2 g.

Salt (Na x 2,5)

0,019 g.

 

Opdateret den 14/10-2016