combicorn-forside

 aabn-print-lilla 

 

combicorn-classic-forside

aabn-print-lilla

 

Combicorn

- Dit kreative frirum

 

Combicorn serien består af 6 forskellige forblandinger og er vores kreative linie til dine flerkors-specialiteter.

Med Combicorn har du mulighed for at skabe et solidt fundament for dit bagværk: det handler om at finde de ingredienser er matcher kravene til det specielle flerkornsbagværk - og de der støtter dit kreative sortiment.

 

Individualitet gør hele forskellen.

Combicorn omfatter naturlige ingredienser, som er optimal til fremstilling af forskellige flerkornsbrød og -stykker.

Hver flerkornsspecialitet er...

... rationel egnet til brød og stykker

... variabel doserbar (5 - 50% efter dit ønske) og giver dig dermed den største mulighed for fleksibilitet og alsidighed

... varieret og fremmer individualiteten i dit bagværk med de forskellige varianter

... individuel og egner sig både til indirekte føring i dine egne deje samt til direkte føring.

 

Overblik over Combicorn - kreativ linien:

Combicorn - består af nøje udvalgte kerner og olieholdige frø forblandet til fremstilling af flerkornsbrød og -stykker. Drag fordel af de variable doseringsmuligheder som giver dig stor fleksibilitet i fremstiling af dit bagværk. Du kan dermed udvide dit sortiment af en lang række forskellige flerkornsspecialiteter til stor glæde for dine kunder.

Combicorn UrAcker Korn - egner sig til fremstilling af brød og stykker bagt efter den gamle bagertradition – forblandingen baseret på Enkorn, Emmer, Spelt og fin kastanjemel giver dit bagværk en unik karakter.

Combicorn Kürbiskern (Græskar) - Hvad enten det er brød eller stykker: Med Combicorn Kürbiskern har du et væld af muligheder til at fremstille græskarbrød og -stykker – ganske enkelt  som en iblødsætning i din egen dej til inddirekte føring eller som en dej til direkte føring. Glæd dine kunder med afvekslende og individuelle brødspecialiteter i bedste kvalitet.

Combicorn Gutsspitz - er en forblanding til enkel og rationel fremstilling af specialbrød og -stykker med herlige kryddernoter. Den variable dosering og de talrige variationsmuligheder skaber dit kreative frirum i bageriet. De nøje udvalgte krydderier danner det perfekte grundlag for herlige brødspecialiteter.

Combicorn Doppelmalz - Enten som en kraftfuld base eller som tilsætning til din egen dej giver Combicorn Doppelmalz dit bagværk en særlig maltet note. Dette giver dig mulighed for at fremstille et varieret sortiment af maltede flerkornsbrød og -stykker til glæde for dine kunder.

Combicorn Malzkern - er den perfekte basis til fremstilling af specialiteter med solsikke og noter af malt. Den korte iblødsætning og den variable dosering giver dig stort spillerum til at udfolde dine kreative evner i bageriet. Dermed har du mulighed for at afstemme dit sortiment efter dine kunders ønsker og behov.

 

Download folderen og se opskrifter m.m.